Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τεόντοσιτς ψηφίστηκε MVP της Ευρωλίγκα, στην καλύτερη πεντάδα και ο Κλέιζα

Ο Τεόντοσιτς ψηφίστηκε MVP της Ευρωλίγκα, στην καλύτερη πεντάδα και ο Κλέιζα

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα, όπως ανακοινώθηκε σε ειδική τελετή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι, στο περιθώριο του φάιναλ-φορ της διοργάνωσης. Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη και στην καλύτερη πεντάδα μαζί με τον Λίνας Κλέιζα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα, όπως ανακοινώθηκε σε ειδική τελετή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι, στο περιθώριο του φάιναλ-φορ της διοργάνωσης.

Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και να παραλάβει το βραβείο του, αφού η γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί, τον κράτησε στο ξενοδοχείο. Αντ’ αυτού, το βραβείο παρέλαβε ο μάνατζερ των «ερυθρολεύκων», Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο Τεόντοσιτς ψηφίστηκε φυσικά και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, μαζί με ακόμη έναν παίκτη του Ολυμπιακού, τον Λιθουανό Λίνας Κλέιζα, και τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Ισπανία/Μπαρτσελόνα), Βίκτορ Κριάπα (Ρωσία/ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Αλεξ Μάριτς (Σερβία/Παρτιζάν).

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Ναβάρο ψηφίζεται μεταξύ των πέντε καλύτερων της διοργάνωσης, ενώ για τους υπόλοιπους η φετινή είναι η παρθενική διάκριση αυτού του είδους. Ακόμη ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός Τζος Τσίλντρες, συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα, μαζί με τον συμπατριώτη του Μπο ΜακΚάλεμπ (Παρτιζάν), τον Λιθουανό Ραμούνας Σισκάουσκας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), τον Σλοβένο Εραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα) και τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σπλίτερ (Κάχα Λαμποράλ).

Στην ίδια τελετή απονεμήθηκαν και τα βραβεία που είχαν ήδη ανακοινωθεί: του πρώτου σκόρερ (έπαθλο Αλφόνσο Φορντ) στον Λίνας Κλέιζα, του καλύτερου αμυντικού στον Βίκτορ Κριάπα και του ανερχόμενου αστέρα στον Ρίκι Ρούμπιο της Μπαρτσελόνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024