Σε φυλάκιση έξι μηνών καταδικάστηκε ο εκβιαστής του Ντέιβιντ Λέτερμαν
Σε φυλάκιση έξι μηνών και 1.000 ώρες κοινωνικής εργασίας καταδικάστηκε ο πρώην παραγωγός του CBS Ρόμπερτ Χάλντερμαν, που είχε εκβιάσει τον παρουσιαστή Ντέιβιντ Λέτερμαν. Ο Λέτερμαν είχε αναγκαστεί να «ανακοινώσει» τις εξωσυζυγικές του σχέσεις στην εκπομπή του για να βρεθεί ένα βήμα πριν τον εκβιαστή του.
Σε φυλάκιση έξι μηνών και 1.000 ώρες κοινωνικής εργασίας καταδικάστηκε την Τρίτηοπρώην παραγωγός του CBS Ρόμπερτ Χάλντερμαν, που είχε εκβιάσει τον παρουσιαστή Ντέιβιντ Λέτερμαν.
Ο Χάλντερμαν είχε ομολογήσει πως ζητούσε 2 εκατ. δολάρια από τον Λέτερμαν το περασμένο φθινόπωρο, απειλώντας τον ότι θα δημοσιοποιούσε στοιχεία για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του παρουσιαστή με νεότερες υφισταμένες του. Την Τρίτη, ο Χάλντερμαν απομακρύνθηκε από το δικαστήριο φορώντας χειροπέδες μετά την ετυμηγορία.
Ο Λέτερμαν είχε αναγκαστεί να «ανακοινώσει» τις εξωσυζυγικές του σχέσεις ζωντανά στον αέρα για να βρεθεί ένα βήμα πριν τον εκβιαστή του.