
Ένταση στο μέγαρο ΕΡΤ κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ωρομίσθιων εκπαιδευτικών
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό κτίριο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ωρομίσθιων εκπαιδευτικών. Oι συγκεντρωμένοι εισέβαλαν στον πρώτο όροφο του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή για να διακόψουν τη μετάδοση συνέντευξης της υπουργού Παιδείας Aννας Διαμαντοπούλου.
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό κτίριο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ωρομίσθιων εκπαιδευτικών.
Περίπου 50 ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί εισέβαλαν στον πρώτο όροφο του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή για να διακόψουν τη μετάδοση μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης της υπουργού Παιδείας Aννας Διαμαντοπούλου.
Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που έφτασε στο σημείο και μπήκε στο κτίριο απώθησε τους εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή μικρής έκτασης, ενώ περίπου 10 άτομα κατάφεραν να εισβάλουν στο πλατό και να διακόψουν το δελτίο ειδήσεων που ήταν σε εξέλιξη.
Οι εκπαιδευτικοί παραμένουν στο χώρο και γίνονται διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
