Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισχυρά τα επιχειρήματά μας για μη περικοπή μισθών, διαβεβαιώνει ο Ανδρ.Λοβέρδος

Ισχυρά τα επιχειρήματά μας για μη περικοπή μισθών, διαβεβαιώνει ο Ανδρ.Λοβέρδος

Η ελληνική πλευρά διαθέτει ισχυρά επιχείρηματα για τη μη περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η τρόικα ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ ζητά την περικοπή των μισθών.

Η ελληνική πλευρά διαθέτει ισχυρά επιχείρηματα για τη μη περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος. Ο ίδιος είπε ότι η τρόικα ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ ζητά την περικοπή των μισθών.

Σύμφωνα με τον υπουργό, το τελικό σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Yπουργικό και στον πρωθυπουργό και ο στόχος είναι να διασωθεί το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και να είναι κοινωνικά δίκαιο.

O κ. Λοβέρδος είπε ακόμα ότι η πατρίδα πρέπει να διασωθεί: «Στο υπουργείο Εργασίας είμαστε ταυτισμένοι με αυτήν την αποστολή, θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε την πατρίδα μας σε αυτήν την κρίσιμη φάση. Περιθώρια για λιποταξίες και ριψάσπιδες δεν υπάρχουν.»

Ο υπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό.

Ο κ. Δασκαλόπουλος επανάλαβε ότι δεν πρόκειται να θιγεί ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, υπογραμμίζοντας πως «στην Ελλάδα υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο το οποίο δεν αμφισβητείται».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024