Περίπατος του Αρη με 81-55 επί της υποβιβασμένης Ολύμπια Λάρισας
Δεν έπαιξε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, εξάλλου και οι συνθήκες (σ. σ. δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 500-600 φίλαθλοι) στο Αλεξάνδρειο δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ευνοϊκές. Ο Αρης επικράτησε της Ολύμπιας Λάρισας με 81-55, γνωρίζοντας όμως ότι πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να τερματίσει στην πρώτη 6αδα.
Δεν έπαιξε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, εξάλλου και οι συνθήκες (σ. σ. δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 500-600 φίλαθλοι) στο Αλεξάνδρειο δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ευνοϊκές. Ο Αρης επικράτησε της Ολύμπιας Λάρισας με 81-55, γνωρίζοντας όμως ότι πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να τερματίσει στην πρώτη 6αδα.
Η άμυνα ήταν ένας άγνωστος τομέας για τις δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο, γεγονός που περισσότερο εκμεταλλεύτηκε η Ολύμπια Λάρισας. Οι Θεσσαλοί ήταν ανταγωνιστικοί χάρη στην ευστοχία του Παπαχρήστου και μάλιστα προηγήθηκαν με 9-14(5).
Μετά από αυτό το σημείο ο Αρης ανέβασε ρυθμούς και με όπλο – κυρίως – την ευστοχία έξω από τα 6,25 έγραψε ένα επιμέρους σκορ 16-8 μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου (25-22). Συν τοις άλλοις, ο Αντριου Μπετς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν είχε αντίπαλο, κάτι που φάνηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο.
Δίχως να πιάσει καλή απόδοση, κάνοντας απλά τα… τυπικά, οι «κίτρινοι» σταδιακά απέκτησαν μια διαφορά η οποία έφθασε για πρώτη φορά στο +10 στο 14 (32-22). Θα μπορούσαν μάλιστα να πάνε στα αποδυτήρια με πολύ μεγαλύτερη διαφορά (42-39ημ.), αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, αφού έκλεισαν το ημίχρονο με δέκα λάθη.
Εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη συγκέντρωσης του Αρη, η Ολύμπια έκανε μια απόπειρα επιστροφής στο παιχνίδι, καθώς μείωσε έως και στους επτά πόντους (49-42), αλλά η αποτελεσματικότητα του Δήμου Ντικούδη στις πάσες που πήρε στην επίθεση, ανέβασε και πάλι τη διαφορά στο +14 (58-44, 27:30), ενώ και πάλι η ευστοχία έξω από τα 6,25 οδήγησε στο +19 (66-47, 32), όπου ουσιαστικά τελείωσαν όλα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.