Ο Μιχάλης Μουρούτσος επιστρέφει στις επάλξεις, καθώς αποφάσισε να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (10-11/4). Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ είχε να αγωνισθεί σε πανελλήνιο πρωτάθλημα από το 2006 και στόχος του είναι να διεκδικήσει μια θέση για την ομάδα που θα αγωνιστεί μέσα Μαϊου στο Ευρωπαϊκό της Αγίας Πετρούπολης.
Ο Μιχάλης Μουρούτσος επιστρέφει στις επάλξεις, καθώς αποφάσισε να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (10-11/4).
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ είχε να αγωνισθεί σε πανελλήνιο πρωτάθλημα από το 2006 και στόχος του είναι να διεκδικήσει μια θέση για την ομάδα που θα αγωνιστεί μέσα Μαϊου στο Ευρωπαϊκό της Αγίας Πετρούπολης.
Την ελληνική αποστολή για την Ρωσία θα απαρτίσουν οι αθλητές που θα κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους, στο πανελλήνιο του Βόλου.
Ο Μουρούτσος, ο οποίος έχει γίνει πριν από μερικούς μήνες και πατέρας, θα αγωνιστεί στα 68κ., ενώ να θυμίσουμε ότι στους Ολυμπιακούς του 2000 είχε συμμετάσχει στα 58κ.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.