Αποχή και πάλι στο Μαρούσι, κάταγμα στον αντίχειρα υπέστη ο Καλάθης
Τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν στην ομάδα του Αμαρουσίου και την Μεγάλη Δευτέρα οι παίκτες πήγαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά αλλά δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Πατέρας έγινε ο Μπαρτζώκας. Κάταγμα στον αντίχειρα υπέστη ο Καλάθης.
Τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν στην ομάδα του Αμαρουσίου και την Μεγάλη Δευτέρα οι παίκτες πήγαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά αλλά δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν ατομικό πρόγραμμα για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και στη συνέχεια συζήτησαν μεταξύ τους για το τι μέλλει γενέσθαι. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας, Παναγιώτη Αλεξανδρή, ο οποίος τούς ενημέρωσε για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τις προθέσεις της διοίκησης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού υπέστη στο ματς με την ΑΕΚ ο Πατ Καλάθης, ο οποίος θα ακολουθεί θεραπεία.
Τέλος, στην οικογένεια του Αμαρουσίου υπήρχαν και ευχάριστα νέα, καθώς η σύζυγος του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Μπαρτζώκα, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.