Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από τις 3 μέχρι τις 6 Ιουνίου το 6ο συνέδριο του Συνασπισμού

Από τις 3 μέχρι τις 6 Ιουνίου το 6ο συνέδριο του Συνασπισμού

Μεταξύ 3ης και 6ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το έκτο συνέδριο του Συνασπισμού, στο οποίο η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή δεν προτείνει να συζητηθούν καταστατικές αλλαγές. Στις 12 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι προσυνεδριακές διαδικασίες, ενώ το μέτρο για την εκλογή αντιπροσώπων θα είναι 1 προς 12.

Μεταξύ 3ης και 6ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το έκτο συνέδριο του Συνασπισμού, στο οποίο η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ) δεν προτείνει να συζητηθούν καταστατικές αλλαγές όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή.

Η ΚΠΕ δεν προτείνει να συζητηθούν καταστατικές αλλαγές στο Έκτακτο Συνέδριο ενώ στην αντίστοιχη ψηφοφορία που έγινε 39 μέλη ψήφισαν υπέρ της συζήτησης και 43 μέλη κατά.

Στη συνεδρίασή της την προηγούμενη ημέρα, η ΚΠΕ του ΣΥΝ συζήτησε και αποφάσισε για τα κείμενα των Πολιτικών Θέσεων που θα συζητήσουν τα μέλη του ΣΥΝ στις Πολιτικές Κινήσεις κατά τη διάρκεια των προσυνεδριακών διαδικασιών.

Το κείμενο των Πολιτικών Θέσεων που είχε διαμορφωθεί αρχικά στην προηγούμενη συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΝ μαζί με τις ενσωματωμένες τροποποιήσεις που έγιναν αποδεκτές πλειοψήφησε με 68 ψήφους υπέρ. Το εναλλακτικό κείμενο που κατέθεσε η Ανανεωτική Πτέρυγα πήρε 20 ψήφους ενώ 7 μέλη της ΚΠΕ ψήφισαν λευκό και 2 μέλη απείχαν.

Επίσης κατατέθηκαν μια σειρά εναλλακτικών εκδοχών στα ζητήματα της οικονομικής κρίσης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες δεν υπερψηφίστηκαν. Το σύνολο των κατατεθειμένων τροπολογιών και εκδοχών θα συζητηθούν στις οργανώσεις του κόμματος.

Οι προσυνεδριακές διαδικασίες θα ξεκινήσουν από τις 12 Απριλίου ενώ το μέτρο για εκλογή αντιπροσώπων θα είναι 1 προς 12.

Τέλος, η ΚΠΕ ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εισήγηση του υπεύθυνου για τα θέματα Αυτοδιοίκησης, Αλέκου Φλαμπουράρη σχετικά με την τακτική του κόμματος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και την θέση του ΣΥΝ για την Διοικητική Μεταρρύθμιση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024