
Ανάκληση εγκυκλίου του πρώην υφυπουργού Οικονομίας Αντ.Μπέζα
Την άνακληση εγκυκλίου του πρώην υφυπουργού Αντ.Μπέζα με την οποία «δινόταν η δυνατότητα απαλλαγής από κάθε φορολογική υποχρέωση για εισοδήματα που εντοπίζονταν κατά τον έλεγχο και τα οποία δεν είχαν δηλωθεί ποτέ», αποφάσισε ο υπουργός Οικονομικών. Επίσης ζητά επανεξέταση όλων των υποθέσεων που «τακτοποιήθηκαν» με τη χρήση αυτής της εγκυκλίου.
2
Την άνακληση εγκυκλίου του πρώην υφυπουργού Οικονομίας Αντ.Μπέζα με την οποία δινόταν η δυνατότητα απαλλαγής από κάθε φορολογική υποχρέωση για εισοδήματα που εντοπίζονταν κατά τον έλεγχο και τα οποία δεν είχαν δηλωθεί ποτέ στις φορολογικές αρχές, αποφάσισε ο υπουργός Οικονομικών.
Επίσης, ο Γ.Παπακωνσταντίνου έχει ήδη ζητήσει την επανεξέταση όλων των υποθέσεων που «τακτοποιήθηκαν» με τη χρήση αυτής της εγκυκλίου.
Την ύπαρξη, το περιεχόμενο και τις συνέπειες της εγκυκλίου αυτής επανέφερε στο φως την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα Real Νews.
Η κυβέρνηση εξαπολύει επίθεση στην Νέα Δημοκρατία, μιλώντας για άλλη μία χαρακτηριστική περίπτωση του τρόπου με τον οποίο η προηγούμενη Κυβέρνηση επέλεξε να διαχειρίζεται το φορολογικό σύστημα και τα δημόσια έσοδα.
Απο την πλευρά του ο πρώην υπουργός Αντώνης Μπέζας χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ανυπόστατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- World Press Photo 2024: Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν την εποχή μας
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αντιπυρική περίοδος 2026: Πολύ βρεγμένο χώμα, ένα φιλόδοξο νομοσχέδιο και άλυτα ακόμα ζητήματα
- Φοινικέλαιο: O «δούρειος ίππος» της καθημερινής μας διατροφής
- «Τεχνοφασισμός σε κοινή θέα» – Η Palantir, ένα «μανιφέστο» και ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός στην εποχή Τραμπ 2.0
- Ακίνητα: Το ένα στα τρία παραμένει αναξιοποίητο


