Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης του Νανσί η επιστροφή του Δρυμωνάκου

Στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης του Νανσί η επιστροφή του Δρυμωνάκου

Στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης που θα γίνει από 12 έως 14 Μαρτίου στο Νανσί της Γαλλίας, θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Γιάννη Δρυμωνάκου. Η διετής τιμωρία του «ασημένιου» πρωταθλητή Ευρώπης του 2006 λήγει στις 6 Μαρτίου και ο 26χρονος κολυμβητής θα ξαναπέσει στις πισίνες, με πρώτο στόχο την εξασφάλιση του ορίου πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Στο ίδιο μίτινγκ αναμένεται να μετάσχει και ο Αρης Γρηγοριάδης.

2

Στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης που θα γίνει από 12 έως 14 Μαρτίου στο Νανσί της Γαλλίας, θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Γιάννη Δρυμωνάκου.

Η διετής τιμωρία του «ασημένιου» πρωταθλητή Ευρώπης του 2006 λήγει στις 6 Μαρτίου και ο 26χρονος κολυμβητής προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό για να ξαναπέσει στις πισίνες, με πρώτο στόχο την εξασφάλιση του ορίου πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Μάλιστα, ο Δρυμωνάκος αναφέρεται από τους διοργανωτές ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα των αγώνων, μαζί με κορυφαίους Γάλλους πρωταθλητές, όπως ο Φρεντερίκ Μπουσκέ και ο Ιγκ Ντιμπόσκ, και την Ολλανδή Ινγκε Ντέκερ.

Στο ίδιο μίτινγκ αναμένεται να μετάσχει και ο Αρης Γρηγοριάδης, που θέλει να τα πάει καλύτερα απ ό,τι στο χειμερινό πρωτάθλημα και να πιάσει τα όρια για τη Βουδαπέστη, ενώ συμμετοχή έχουν δηλώσει επίσης η Ασπασία Πετραδάκη, η Μάρθα Μάτσα, η Θέμις Ιακωβίδου, η Στέλλα Μπούμη και ο Κώστας Σιώκος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024