Η Στεφανίδη απογειώθηκε στα 4.30μ. στις ΗΠΑ
Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεχώρισε από τους έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στα περιφερειακά πανεπιστημιακά πρωταθλήματα, την τελευταία σημαντική διοργάνωση πριν από το φοιτητικό πρωτάθλημα (NCAA), που θα γίνει στις 12 & 13 Μαρτίου στο Φάγιετβιλ του Άρκανσο.
2
Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεχώρισε από τους έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στα περιφερειακά πανεπιστημιακά πρωταθλήματα, την τελευταία σημαντική διοργάνωση πριν από το φοιτητικό πρωτάθλημα (NCAA), που θα γίνει στις 12 & 13 Μαρτίου στο Φάγιετβιλ του Άρκανσο.
Η άλτριά μας βελτίωσε για μία ακόμη φορά το φετινό της ρεκόρ με άλμα στα 4.30 μ. καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα MPSF, ένα από τα σημαντικότερα της δυτικής ακτής των ΗΠΑ.
Θυμίζουμε ότι η Στεφανίδη έχει ήδη προκριθεί για το NCAA, αφού το υψηλό όριο που δίνει την απευθείας πρόκριση είναι 4.25 μ. Επίσης το 4.30 είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της Στεφανίδη σε κλειστό στίβο πίσω από το 4.37 που είχε πετύχει ως παγκορασίδα στο διεθνές μήτινγκ Αθήνα 2005 στις 20/2/2005 στην Παιανία και που αποτελούσε τότε απόλυτο παγκόσμιο ρεκόρ κορασίδων.
Ο Δημήτρης Φυλλαδιτάκης πήρε την τρίτη θέση στο φοιτητικό πρωτάθλημα της δικής του περιφέρειας στο Χιούστον του Τέξας με βολή 19.51 μ. στο αγώνισμα της βαριάς σφύρας (16 κιλά).
Ο Φυλλαδιτάκης έχει το χαμηλό όριο για το NCAA, που δεν δίνει την απευθείας πρόκριση, άρα η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αθλητών που έχουν συνολικά καλύτερη επίδοση από εκείνον.
Τέλος ο Κώστας Τζιρτζίρης σημείωσε χθες στο Σήνταρ Φόλς της Αϊόβα χρόνο 1.57.99 στον προκριματικό των 800μ., αλλά αποκλείστηκε από τον τελικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
- Απογοητευμένη η Σαμπαλένκα μετά την ήττα – σοκ από την Σνάιντερ: «Θέλω να σταματήσω το τένις…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442