«Χάσαμε δίκαια, αλλά… μπορούμε» τόνισαν, Ομπράντοβιτς, Μπατίστ και Νίκολας
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία ακόμα ήττα για το τοπ 16 της Ευρωλίγκα και πλέον βρίσκεται κατάφατσα με τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε με δηλώσεις του μετά τον αγώνα πως πιθανότητες πρόκρισης εξακολουθούν να υπάρχουν, ενώ υποκλίθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε η Μπαρτσελόνα.
2
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία ακόμα ήττα για το τοπ 16 της Ευρωλίγκα και πλέον βρίσκεται κατάφατσα με τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε με δηλώσεις του μετά τον αγώνα πως πιθανότητες πρόκρισης εξακολουθούν να υπάρχουν, ενώ υποκλίθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε η Μπαρτσελόνα.
«Νίκησε δίκαια η Μπαρτσελόνα. Για εμάς αρχίζει μία σειρά αγώνων σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη που ο καθένας τους είναι τελικός», τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Όσον αφορά στην Ευρώπη έχουμε ξαναβρεθεί στο 0-3. Έχουμε πιθανότητες πρόκρισης και αυτό πρέπει να θυμόμαστε σε κάθε αγώνα που μπαίνουμε να παίξουμε.
»Θα πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μπαίνουμε δυνατά διεκδικώντας τη νίκη.Η Μπαρτσελόνα μας έδειξε πως πρέπει να παίζουμε μέσα στην έδρα μας και κέρδισε δίκαια».
Aπό την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ είπε πως το έργο το έχει… ξαναδεί: «Πριν από τρία χρόνια είχαμε βρεθεί στην ίδια θέση, είχαμε ξεκινήσει με 0-3, αλλά πετύχαμε τρεις νίκες και προκριθήκαμε.
»Μπορούμε να το κάνουμε και πάλι. Έχουμε ακόμα ελπίδες για να περάσουμε και θα το παλέψουμε. Αρκεί να μην επαναλάβουμε ανάλογες εμφανίσεις. Αφήσαμε την Μπαρτσελόνα να ξεφύγει στο πρώτο δεκάλεπτο κι εκεί χάθηκε το ματς».
Ο Ντρου Νίκολας σχολίασε από τη μεριά του: «Ολα κρίθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι για μας. Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, όμως. Τα επόμενα ματς είναι ζωής ή θανάτου και θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους κάθε μας ελπίδα».
Τέλος ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χαβιέ Πασκουάλ υπογράμμισε ότι: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πήραμε μεγάλη διαφορά και είχαμε σωστές επιλογές. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός μείωσε τη διαφορά γιατί είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση, αλλά ευτυχώς δεν του επιτρέψαμε να πλησιάσει σε απειλητικό επίπεδο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησε με την Αρμάνι ο Πίτερς και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό» (pic)
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει Ιστορία ο ΟΦΗ
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αρτέτα: «Έχουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, πιστεύω στους παίκτες μου»
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442