Τρεις ακόμη νεκροί από τη νέα γρίπη στην Ελλάδα, στα 129 τα θύματα συνολικά
Αθήνα: Τρία ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον ιό της νέας γρίπης, οι δύο με υποκείμενα νοσήματα. Τα θύματα του ιού Η1Ν1 στην Ελλάδα έχουν φτάσει τα 129.
Αθήνα: Τρία ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον ιό της νέας γρίπης, οι δύο με υποκείμενα νοσήματα. Τα θύματα του ιού Η1Ν1 στην Ελλάδα έχουν φτάσει τα 129.
Πρόκειται για άνδρα 53 ετών χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα, καθώς και για δύο γυναίκες 21 και 50 ετών με βεβαρυμένο ιστορικό.
Επίσης, δύο ακόμη ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης, εισήχθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω επιπλοκών της νέας γρίπης.
health.in.gr
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Δώρο Δαναών
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442