Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Kλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΑΔΕΔΥ με συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ

Kλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΑΔΕΔΥ με συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι την Τετάρτη, διαμαρτυρόμενοι για την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης και το Ασφαλιστικό. Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ στις 24 Φεβρουαρίου. Συμμετοχή και από το ΠΑΜΕ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

2

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι την Τετάρτη, διαμαρτυρόμενοι για την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης και το Ασφαλιστικό.

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ στις 24 Φεβρουαρίου, απόφαση που αναμένεται να επικυρωθεί την Πέμπτη από το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Την Πέμπτη επίσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Σχολιάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, έκανε λόγο για ακραίες νεοφιλελεύθερες συνταγές και κάλεσε τους συνδικαλιστές, να οργανώσουν τις αντιδράσεις με βασική μέθοδο την ενότητα των εργαζομένων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Γαβρίλης, έκανε λόγο για ευθύνες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που οδήγησαν στην απουσία των σωματείων του ιδιωτικού τομέα από το σημερινό πρώτο αγωνιστικό ραντεβού για την ανακοπή του κυβερνητικού προγράμματος, ενώ κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το παρών στο δεύτερο ανάλογο ραντεβού στις 24 Φεβρουαρίου.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τη Βουλή, όπου το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ παρέδωσε στα πολιτικά κόμματα το ψήφισμα με τα αιτήματα των εργαζομένων στο δημόσιο.

Αξίζει να σημειωθεί, η παρουσία στο συλλαλητήριο πολλών ξένων ΜΜΕ που όπως φαίνεται παρακολουθούν στενά τις αντιδράσεις των Ελλήνων εργαζομένων απέναντι σε ένα πρόγραμμα που κατά πολλούς θεωρείται πιλότος και για την εφαρμογή ανάλογων πολιτικών σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Στην απεργιακή συγκέντρωση παραβρέθηκε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την κυβερνητική πολιτική ως κοινωνικά άδικη και αναποτελεσματική που οδηγεί σε αναδιανομή πλούτου σε βάρος των εργαζομένων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies