Διακόπηκε το πρωί της Παρασκευής η δίκη των δύο ειδικών φρουρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, λόγω κωλύματος της εισαγγελέως. Η διαδικασία, που διεξάγεται στο δικαστήριο Αμφισσας θα συνεχιστεί την Τετάρτη.
Για την επόμενη Τετάρτη (3Φεβρουαρίου)διεκόπη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας η δίκη των ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.
Το δικαστήριο είχε αδυναμία να συνεχίσει σήμερα, Παρασκευή,τη διαδικασία, καθώς έχει ανυπέρβλητο κόλλημα η εισαγγελέας έδραςΒασιλική Βλάχου. Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της κ.Βλάχου πέθανε αιφνιδίως σε επαγγελματικό ταξίδι του στην Κίνα.
Στην έδραστη θέση της κ.Βλάχου ανέβηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών ΛαμίαςΧαράλαμπος Λακαφώσης, ο οποίος είπε πως βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναγγείλει το κόλλημα της εισαγγελέως έδρας.
Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη, με την κατάθεση τουιατροδικαστή, καθώς καιτου φίλουκαι αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του κ. Γρηγορόπουλου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων