Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αρχισε η δίκη για τη δολοφονία του Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ στη Μύκονο
Με σειρά ενστάσεων επί της διαδικασίας της δίκης ξεκίνησε στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγαίου, που συνεδριάζει στη μεταβατική έδρα της Μυτιλήνης, η εκδίκαση της προ 18μήνου δολοφονίας του 20χρονου Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ έξω από μπαρ στη Μύκονο.
Με σειρά ενστάσεων επί της διαδικασίας της δίκης ξεκίνησε στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγαίου, που συνεδριάζει στη μεταβατική έδρα της Μυτιλήνης, η εκδίκαση της προ 18μήνου δολοφονίας του 20χρονου Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ έξω από μπαρ στη Μύκονο.
Παρόντες στη δίκη ο πατέρας και η μητέρα του 20χρονου μαζί με τους δυο αδελφούς του αλλά και ο Κώστας Γρίμπιλας ο άνθρωπος που έλαβε και ζει με την καρδιά του Ντουζόν, όταν διαπιστώθηκε ο κλινικός του θάνατος.
Κατηγορούμενοι ο δυνάμενος να αποφυλακισθεί σε λίγες μέρες λόγω παρελεύσεως του 18μήνου της προφυλάκισης βασικός κατηγορούμενος μαζί με τρεις ακόμα κατηγορούμενους που είχαν αφεθεί ελεύθεροι και συνδικάζονται.
«Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και περιμένουμε να στείλει ένα μήνυμα ότι αυτό που έδειξαν αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι ελληνική συμπεριφορά, και πρέπει να τιμωρηθούν» δήλωσε ο πατέρας του Ντουζόν.
Από μεριάς της πολιτικής αγωγής ζητήθηκαν να τιμωρηθούν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι. «Η θέση των γονιών είναι ότι το παιδί τους το θανάτωσαν και οι τέσσερις και όχι μόνο ένας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλ.Κούγιας συνήγορος πολιτικής αγωγής.
Η δίκη θα συνεχισθεί την Πέμπτη με την κατάθεση του πατέρα του Ντουζόν.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου