Έκλεισαν με νίκες και περιμένουν την κλήρωση οι «αιώνιοι»
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Παρτιζάν με 81-60 στο ΣΕΦ και κατέλαβε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Ευρωλίγκα με απολογισμό 8 νίκες - 2 ήττες. Στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου τερμάτισε ο Παναθηναϊκός, νικώντας 67-64 την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία.. Το Μαρούσιθα παλέψει την Πέμπτη για μια θέση στο «top 16» στον κρίσιμο αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00).
81-60 στο ΣΕΦ και κατέλαβε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Ευρωλίγκα με απολογισμό 8 νίκες - 2 ήττες. Στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου τερμάτισε ο Παναθηναϊκός, νικώντας 67-64 την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία.. Το Μαρούσιθα παλέψει την Πέμπτη για μια θέση στο «top 16» στον κρίσιμο αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00).&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Παρτιζάν με 81-60 στο ΣΕΦ και κατέλαβε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Ευρωλίγκα με απολογισμό 8 νίκες – 2 ήττες.
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από ένα εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο, πήραν «εκδίκηση» για την ήττα στο Βελιγράδι, ενώ οι Σέρβοι που είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από την τρίτη θέση του ομίλου, ολοκλήρωσαν την Α φάση με 5 νίκες – 5 ήττες.
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Μάλαγα (7-3), ενώ το τελευταίο εισιτήριο για τους «16» πήρε ως τέταρτη του ομίλου η Εφές Πίλσεν (4-6), που είχε το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με την Λιέτουβος Ρίτας.
Στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου, με απολογισμό 8 νίκες – 2 ήττες, τερμάτισε ο Παναθηναϊκό, νικώντας 67-64 την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία.
Η Ρεάλ Μαδρίτης (8-2) προκρίνεται στη φάση των «16» από την πρώτη θέση του ομίλου, η Κίμκι από την τρίτη (6-4) και η Προκόμ Τρεφλ (4-6) από την τέταρτη.
Το Μαρούσιθα παλέψει την Πέμπτη για μια θέση στο «top 16» στον κρίσιμο αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00).
Η κλήρωση της φάσης των «16» θα πραγματοποηθεί στις 18 Ιανουαρίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.