Πέμπτη 28 Μαϊου 2026
weather-icon 27o
Ξανά διόδια από τη Δευτέρα 11/01/2010, στο τμήμα Μαλιακός – Κλειδί της εθνικής οδού

Ξανά διόδια από τη Δευτέρα 11/01/2010, στο τμήμα Μαλιακός – Κλειδί της εθνικής οδού

Την επαναλειτουργία των διοδίων στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί της ΠΑΘΕ, που είχε διακοπεί λόγω του κλεισίματος των Τεμπών, από σήμερα, Δευτέρα 11/01/2010, ανακοίνωσε η ανάδοχος κοινοπραξία, παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Κλειδί Αιγινίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

2

Την επαναλειτουργία των διοδίων στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί της ΠΑΘΕ, που είχε διακοπεί λόγω του κλεισίματος των Τεμπών, από σήμερα, Δευτέρα 11/01/2010, ανακοίνωσε η ανάδοχος κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Κλειδί Αιγινίου.



Οι τιμές των διοδίων για τα επιβατικά ΙΧ στο σταθμό της Πελασγίας είναι 1,90 ευρώ, όπως και στο σταθμό Μοσχοχώρι, ενώ στη Λεπτοκαρυά μειώνονται στο 1,10 ευρώ λόγω της έναρξης λειτουργίας του νέου σταθμού στο Κλειδί Αιγινίου, όπου το αντίτιμο διέλευσης φτάνει το 1,20 ευρώ.


Στο σταθμό διοδίων του Πυργετού η διέλευση θα είναι ελεύθερη για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών.


auto.in.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 28 Μαϊου 2026
Cookies