Νέα προθεσμία έλαβε ο 26χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στους «Πυρήνες»
Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής ζήτησε και έλαβε από τον εφέτη ανακριτή ο 26χρονος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς». Ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες.
2
Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής ζήτησε και έλαβε από τον εφέτη ανακριτή ο 26χρονος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».
Σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο 26χρονος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση των «Πυρήνων», λόγω του ότι τα δακτυλικά του αποτυπώματα βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν σε κινητά αντικείμενα της «γιάφκας» της οδού 25ης Μαρτίου, στο Χαλάνδρι.
Ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες και αποδίδει την εύρεση των αποτυπωμάτων του στη «γιάφκα» του Χαλανδρίου στην κοινωνική σχέση που είχε με κάποιον από τους συλληφθέντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442