Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2010 ο Σπ.Καπράλος
Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2010 έστειλε ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σπ.Καπράλος, κατά την πανηγυρική εκδήλωση για την πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους. «Το στοίχημα της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας είναι αυτό που πρέπει να κερδίσει η χώρα το 2010», τόνισε ο κ.Καπράλος.
2
«Το στοίχημα της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας είναι αυτό που πρέπει να κερδίσει η χώρα μας το 2010, τόσο απέναντι στον πολίτη, όσο και στο εξωτερικό» τόνισε ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Σπ. Καπράλος κατά την πανηγυρική εκδήλωση στο ΧρηματιστήριοΑθηνώνγια την πρώτη συνεδρίαση του νέους έτους.
Ο Σπ.Καπράλος υπογράμμισε την αισιοδοξία του για την επίτευξη αυτού του στόχου, ενώ τόνισε ότι η ΕΧΑΕ θα προσπαθήσει να τονώσει το επενδυτικό ενδιαφέρον με νέα προϊόντα και θα σταθεί δίπλα στις εισηγμένες εταιρείες.
Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου επεσήμανε ότι ο όγκος των συναλλαγών, το 2009 παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, παρά το γεγονός ότι η νευρικότητα του τελευταίου τριμήνου, λόγω των μακροοικονομικών προβλημάτων και των υποβαθμίσεων της χώρας, περιόρισε την άνοδο των δεικτών στην περιοχή του 23%.
Ο νέος πρόεδρος της Εθνικής, Βασίλης Ράπανος δήλωσε ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδας, Ε. Λουρή- Δενδρινού επεσήμανε ότι τα στοιχεία της ΤτΕ δείχνουν καλύτερη πορεία για την ελληνική οικονομία το νέο έτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







![Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_6260173253972266909_x-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442