Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ο Ηλυσιακός ήταν… καβαλάρης στο κλειστό της Καλαμίτσας

Ο Ηλυσιακός ήταν… καβαλάρης στο κλειστό της Καλαμίτσας

Με πρωταγωνιστή τον Σάκη Καρύδα ο Ηλυσιακός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας μέσα στην Καβάλα με 70-68 στην 9η αγωνιστική της Α1. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη, δίνοντας ελπίδες για καλύτερη συνέχεια με την νέα χρονιά.

2

Με πρωταγωνιστή τον Σάκη Καρύδα ο Ηλυσιακός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας μέσα στην Καβάλα με 70-68 στην 9η αγωνιστική της Α1. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη, δίνοντας ελπίδες για καλύτερη συνέχεια με την νέα χρονιά.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο αγωνιστικό χώρο, με το Ηλυσιακό να έχει μια μικρή υπεροχή. Με την συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με οχτώ συνεχόμενους πόντους έκαναν το 17-9. Δύο δεύτερα πριν τη λήξη του πρώτου δεκάλεπτου ο Σάκης Καρύδας πετυχαίνει ένα απίστευτο τρίποντο διαμορφώνοντας το σκορ σε 24-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Καβάλα έδειξε να επηρεάστηκε από το απίθανο τρίποντο του Καρύδα, με αποτέλεσμα να κάνει πολλά λάθη, με τον Ηλυσιακό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της γηπεδούχα ομάδας.

Ο Έλληνας γκαρντ του Ηλυσιακού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του δεκαλέπτου αφού βοήθησε την ομάδα του να μαζέψει την διαφορά. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 31-31.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το τρίτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ. Ο Ηλυσιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του δεκαλέπτου με 39-37 για πρώτη φορά μετά το πρώτο μέρος, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να πάρουν το προβάδισμα κάνοντας το 49-45.

Οι δυνατές μάχες συνεχίστηκαν και στο τελευταίο μέρος. Οι δύο ομάδες διψούσαν για τη νίκη και δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασης η μία στην άλλη, πηγαίνοντας πόντο – πόντο.

Τελευταίος όμως μίλησε ο Καρύδας καθώς με δικό του τρίποντο έδωσε την νίκη στον Ηλυσιακό με 70-68.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 31-31, 49-45, 68-70

Διαιτητές: Σχινάς, Φούφης, Μάνος

ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Πιλαφίδης): Κυρίτσης 4, Στεφανίδης, Αγγελόπουλος 2, Χαφ 2, Κόλλινς 13 (1), Ηλιάδης 16 (2), Σιλντς 8 (1), Σιγκούνας 6, Τσέρανιτς 9, Γκούστας 8 (2).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Στέργιος Κουφός): Κάρτερ 10 (1), Καρύδας 18 (2), Κάμινγκς 9 (1), Παπανικολάου 11 (1), Χατζής 17 (3), Αθανασούλας 5 (1), Σιούτης, Ιωάννου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies