Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Νέα παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΕΚ και έφεση για Χατζή

Νέα παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΕΚ και έφεση για Χατζή

Ύστερα από τις παραιτήσεις των Νίκου Γεωργαντζόγλου και Κυριάκου Χήνα, την Δευτέρα υπέβαλε την παραίτησή του και το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Τσάγγαρης. Στο μεταξύ, η διοίκηση κατέθεσε στο δευτεροβάθμιο όργανο της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών έφεση εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης στην υπόθεση Νίκου Χατζή. Από εκεί και πέρα, η νίκη απέναντι στον Αρη ήταν σημαντική τόσο από βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής πλευράς.

2

Ύστερα από τις παραιτήσεις των Νίκου Γεωργαντζόγλου και Κυριάκου Χήνα από τη διοίκηση, την Δευτέρα την παραίτησή του υπέβαλε και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Τσάγγαρης.

Η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφέρει: «Επιστολή παραίτησης λόγω φόρτου εργασίας έστειλε πριν από λίγη ώρα το μέλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Τσάγγαρης, κάτι που θα συζητηθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο».

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΑΕΚ κατέθεσε στο δευτεροβάθμιο όργανο της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών έφεση εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης στην υπόθεση Νίκου Χατζή.

Στον αγωνιστικό τομέα, από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασε ο Τόριν Φράνσις, ο οποίος αναχώρησε την Κυριακή με προορισμό τις ΗΠΑ. Η επιστροφή του στην Αθήνα έχει προσδιοριστεί για το προσεχές Σάββατο.

Η νίκη απέναντι στον Αρη ήταν δίχως αμφιβολία ιδιαίτερα σημαντική τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς. Η Ένωση έφτασε σε ένα αποτέλεσμα, το οποίο αναμένεται να τη βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχεις, ενώ παράλληλα χάρισε ένα σεβαστό… χρόνο ηρεμίας για τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σε προπονητές, παίκτες και διοίκηση.

Εξάλλου, ο υπό παραίτηση πρόεδρος, Μπάμπης Καραμανλής βρίσκεται σε μία μετέωρη κατάσταση, δυσκολευόμενος να λάβει την οριστική του απόφαση.

Ο ίδιος είχε οδηγηθεί στην παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ για δεύτερη φορά πριν από λίγες ημέρες, όμως η παρέμβαση του Γιάννη Φιλίππου, η διαφορετική προσέγγιση των δεδομένων από τους συνεργάτες του και βέβαια η μεγάλη νίκη της ομάδας στο κατάμεστο «Ελληνικό» συνέβαλαν στην αναθεώρηση των απόψεων του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies