Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη
Ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του εκδότη Χρήστου Λαμπράκη εξέδωσε το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στο οποίο αναφέρεται ότι ο εκλιπών εισήχθη στις 24 Νοεμβρίου, υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης συσκευής υποστήριξης κοιλίας στις 30 Νομεβρίου και κατέληξε λόγω προϊούσης πολυοργανικής ανεπάρκειας.
Ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του εκδότη Χρήστου Λαμπράκη εξέδωσε το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Χρήστος Λαμπράκης εισήχθη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στις 24 Νοεμβρίου 2009 λόγω βαρυτάτης καρδιακής ανεπάρκειας τελικού σταδίου και συνυπαρχόντων πολυσυστηματικών προβλημάτων.
» Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΩΚΚ, ο Χρ.Λαμπράκης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης συσκευής υποστήριξης αριστερής κοιλίας της καρδιάς στις 30 Νοεμβρίου 2009.
» Έκτοτε νοσηλευόταν στην Καρδιοχειρουργική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και κατέληξε λόγω προϊούσης πολυοργανικής ανεπάρκειας».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).