Ο Πανελλήνιος συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στην Α1, καθώς πέρασε και από την Ρόδο, επικρατώντας του Κολοσσού με 80-72. Με κορυφαίους τους Χαραλαμπίδη και Βουγιούκα οι «Ολυμπιονίκες» προηγήθηκαν ακόμη και με 14 πόντους και άντεξαν στην αντεπίθεση των γηπεδούχων, που ανέκαμψαν και μείωσαν στους τρεις πόντους, χωρίς όμως να καταφέρουν τίποτα περισσότερο.
Ο Πανελλήνιος συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στην Α1, καθώς πέρασε και από την Ρόδο, επικρατώντας του Κολοσσού με 80-72. Με κορυφαίους τους Χαραλαμπίδη και Βουγιούκα οι «Ολυμπιονίκες» προηγήθηκαν ακόμη και με 14 πόντους και άντεξαν στην αντεπίθεση των γηπεδούχων, που ανέκαμψαν και μείωσαν στους τρεις πόντους, χωρίς όμως να καταφέρουν τίποτα περισσότερο.
Μοιρασμένη σε δύο πεντάλεπτα ήταν η πρώτη περίοδος της αναμέτρησης με τον Πανελλήνιο να ξεκινάει καλύτερα (10-6, 5), αλλά τον Κολοσσό να βρίσκει σημαντικές λύσεις στο πρόσωπο του Σπύρου Παντελιάδη και να προσπερνάει (18-16, 10).
Το νέο απόκτημα της ομάδας της Ρόδου, ο Ντέιβιντ Μόντς έδειξε καλά στοιχεία στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 22-16. Στη συνέχεια, όμως, ο Πανελλήνιος έκανε σερί 11-0, χάρη σε καλάθια των Μπλάκνεϊ και Χαραλαμπίδη, ανατρέποντας το σκηνικό (39-25). Το +14 του Πανελλήνιου ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου ο Βασίλιεβιτς μείωσε με τρίποντο στους 11 (31-42).
Ο Βόσνιος γκαρντ του Πανελληνίου ξεκίνησε την τρίτη περίοδο με τρία τρίποντα, τα οποία ξαναέβαλαν τον Κολοσσό στο ματς (43-49, 23), ωστόσο, οι «Ολυμπιονίκες» δεν έχασαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο, καθώς ο Χαραλαμπίδης ήταν… λίρα εκατό (60-53, 30).
Εκτός του Χαραλαμπίδη εξαιρετική δουλειά έκανε και ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος ανέλαβε δράση και πάλι στην τελευταία περίοδο. Όταν ο Κολοσσός πλησίασε στους πέντε (59-64, 32), ο Έλληνας σέντερ πήρε πολλές επιθέσεις και κατάφερε να οδηγήσει τον Πανελλήνιο στο 70-59, πέντε λεπτά πριν το φινάλε.
Η διαφορά των 11 πόντων δεν πτόησε τους γηπεδούχους που πάλεψαν μέχρι το τέλος, πίεσαν στην άμυνα και οδήγησαν σε λάθη τους «Ολυμπιονίκες» για να καταφέρουν να μειώσουν στο τρίποντο, σαράντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος (70-73). Η ανατροπή, ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκε, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου ήταν εύστοχοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και έφτασαν στο τελικό 80-72.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαντί Καμαρά έκανε μια εκπληκτική ενέργεια στην μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ και έστρωσε την μπάλα στον Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δείτε το γκολ
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.