Κλειστό το Τελωνείο των Ευζώνων από αγρότες του νομού Κιλκίς
Μέσω του Τελωνείου Δοϊράνης διεξάγεται η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων από και προς το ελληνικό έδαφος, καθώς οι γεωργοκτηνοτρόφοι του νομού Κιλκίς απέκλεισαν εκ νέου το Τελωνείο Ευζώνων, ζητώντας την ικανοποίηση σειράς οικονομικών αιτημάτων. Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα.
38
Μέσω του Τελωνείου της Δοϊράνης διεξάγεται η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων από και προς το ελληνικό έδαφος, καθώς οι γεωργοκτηνοτρόφοι του νομού Κιλκίς απέκλεισαν εκ νέου το Τελωνείο των Ευζώνων, ζητώντας την ικανοποίηση σειράς οικονομικών αιτημάτων.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, ο αποκλεισμός του Τελωνείου των Ευζώνων ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας και αφορά τις νταλίκες που μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα κι άλλα εμπορεύματα.
Η κίνηση για όλα τα άλλα οχήματα που περνούν από τους Ευζώνους διεξάγεται κανονικά.
Σύμφωνα με τους αγρότες, ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια του Total Eclipse of the Heart
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Κεσσές αποστομώνει Βορίδη – «Γνωρίζει και παριστάνει τον ανίδεο, η δικαστική απόφαση τον αναφέρει 44 φορές»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 4,4% τον Ιούνιο
- Αυξάνεται ο απολογισμός του καύσωνα στην Ευρώπη – Τουλάχιστον 10.000 νεκροί σε πέντε χώρες
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκίνησε η πρακτική εκπαίδευση των Δημοτικών Αστυνομικών
- Συντάξεις χηρείας: Οι τέσσερις ανεπάρκειες στην προωθούμενη ρύθμιση
- Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε Γοργοπόταμο και Ξηριά του Δήμου Λαμιέων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442