Κανένα κίνδυνο υποτροπής δεν διατρέχει ο Κινέζος Ξιανγκ, σύμφωνα με τον γιατρό του
Ο Λιού Ξιανγκ αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, όπως πιστοποίησε ο θεράπων ιατρός του, Τομ Κλάντον, ο οποίος μετέβη στη Σαγκάη για να εξετάσει την κατάσταση του Κινέζου πρωταθλητή και διαπίστωσε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, ο Ξιανγκ έλαβε μέρος στους Πανασιατικούς Αγώνες, κερδίζοντας στο άθλημά του.
89
Ο Λιού Ξιανγκ αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, όπως πιστοποίησε ο θεράπων ιατρός του, Τομ Κλάντον, ο οποίος μετέβη στη Σαγκάη για να εξετάσει την κατάσταση του Κινέζου πρωταθλητή και διαπίστωσε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, ο Ξιανγκ έλαβε μέρος στους Πανασιατικούς Αγώνες, κερδίζοντας στο άθλημά του. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης των 110μ. εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας είχε χειρουργηθεί στον τένοντα στο Χιούστον.
«Αυτή η γνωμάτευση σημαίνει πολλά για μας», τόνισε ο προπονητής του Ξιανγκ, Σαν Χαϊπίνγκ και συμπλήρωσε: «Όταν κάναμε την εγχείρηση ήμασταν σίγουροι ότι θα επανέλθει ο Λιού και τώρα μπορούμε να πούμε ότι αυτό γίνεται πραγματικότητα».
Από την μεριά του ο Ξιανγκ τόνισε: «Ο περσινός χρόνος ήταν δύσκολος για εμένα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Έκανα πολύ καιρό για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και είμαι σίγουρος ότι τα κατάφερα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442