Στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης και τα βρέφη άνω των 6 μηνών
Αθήνα: Ασφαλές και για τα βρέφη άνω των 6 μηνών είναι το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης, δήλωσε η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας Ελένη Γιαμαρέλου.
Αθήνα: Ασφαλές και για τα βρέφη άνω των 6 μηνών είναι το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης, δήλωσε η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας Ελένη Γιαμαρέλου.
Έτσι από την 1η Δεκεμβρίου οι εμβολιασμοί θα αφορούν στα άτομα από 6 μηνών έως 49 ετών, ενώ από 7 Δεκεμβρίου όσοι είναι άνω των 50 ετών.
Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι οι έγκυες από τριών μηνών και πάνω πρέπει να εμβολιαστούν για δική τους προστασία, καθώς ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου αλλά και για την προστασία του εμβρύου.
Οι εμβολιασμοί γίνονται στα νοσοκομεία, καθώς και στα 77 εμβολιαστικά κέντρα σε Κέντρα Υγείας και ιατρεία του ΙΚΑ (περισσότερες πληροφορίες στην τηλεφωνική γραμμή 1135 και στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ www.keelpno.gr).
health.in.gr
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442