«Καθάρισε» μόνος του... Στη Νέα Υόρκη, ο Πολ Πιρς, πέτυχε όλους τους πόντους των Σέλτικ στην παράταση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί των Νικς με 107-105. Ο άσος της Βοστώνης πέτυχε 33 πόντους, τους περισσότερους για φέτος και έσπρωξε την ομάδα του στη 2η νίκη της στα τελευταία πέντε ματς. Και βίντεο...
«Καθάρισε» μόνος του… Στη Νέα Υόρκη, ο Πολ Πιρς, πέτυχε όλους τους πόντους των Σέλτικ στην παράταση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί των Νικς με 107-105. Ο άσος της Βοστώνης πέτυχε 33 πόντους, τους περισσότερους για φέτος και έσπρωξε την ομάδα του στη 2η νίκη της στα τελευταία πέντε ματς.
Πολύ καλή απόδοση είναι και ο Ράιον Ρόντο ο οποίος τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 10 ασίστ και εννέα ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Αλ Χάρινγκτον, αν και δεν είναι βασικός στους Νικς πέτυχε 30 πόντους και ο Λι είχε 22 και 15 ριμπάουντ.
Στο Φοίνιξ, οι Στιβ Νας και Αμάρε Στούνταμαϊρ (21 ποντοι και 20 αντίστοιχα) ήταν οι πρωταγωνιστές στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα και οδήγησαν τους Σανς στη νίκη με 117-91 επί των Πίστονς.
Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων από το youtube.com
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ,σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους