
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διαχώρισε τη θέση της από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο σχετικά με την ΕΟΚ
Διευκρινιστική ανακοίνωση σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, στην πρόσφατη παρουσίαση του από την ομάδα, εναντίον της ΕΟΚ εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά επισημαίνει ότι οι όσα δήλωσε ο Παπαδόπουλος κατά της Ομοσπονδίας αποτελούν προσωπικές απόψεις του παίκτη και δεν υιοθετούνται από την ΚΑΕ.
102
Διευκρινιστική ανακοίνωση σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, στην πρόσφατη παρουσίαση του από την ομάδα, εναντίον της ΕΟΚ εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:
«Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζεται σχετικά με τις δηλώσεις του καλαθοσφαιριστή Λάζαρου Παπαδόπουλου, πως αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις του αθλητή και δεν υιοθετούνται, ούτε εκφράζουν την εταιρία μας.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε και θα έχει καλές σχέσεις τόσο με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, όσο και με τον ίδιο το Γιώργο Βασιλακόπουλο, του οποίου το έργο και την προσφορά για την ανάπτυξη του αθλήματος αναγνωρίζει και τιμά»
.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
