Μέλος της ΔΟΕ απορρίπτει τις γυναικείες ολυμπιακές γροθιές λόγω… στήθους
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του Τυνήσιου μέλους της ΔΟΕ, Μοχάμεντ Μζαλί, ο οποίος δήλωσε αντίθετος στην ένταξη της γυναικείας πυγμαχίας στο ολυμπιακό πρόγραμμα, επειδή θα χαλάσει η εξωτερική εμφάνιση των αθλητριών. «Θα χαλάσει το στήθος τους» υποστήριξε χαρακτηριστικά.
89
Έντονες αντιδράσειςπροκάλεσε η τοποθέτηση του Τυνήσιου μέλους της ΔΟΕ, Μοχάμεντ Μζαλί, ο οποίος δήλωσε αντίθετος στην ένταξη της γυναικείας πυγμαχίας στο ολυμπιακό πρόγραμμα, επειδή θα χαλάσει η εξωτερική εμφάνιση των αθλητριών.
«Με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση των γυναικών. Δεν μπορώ να τις φανταστώ με μαύρα μάτια. Επίσης θα χαλάσει το στήθος τους και είναι πιθανόν να μην μπορούν να θηλάσουν τα παιδιά τους, όταν γίνουν μητέρες»τόνισε ο Μζαλί.
Αμεση ήταν η αντίδραση του μέλος της ΔΟΕ, Ανίτα Ντα Φραντζ.
«Οι αθλήτριες θα είναι απόλυτα προετοιμασμένες όταν θα ανέβουν στο ριγκ και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να μην αφήνουμε τις αντιλήψεις μας περί ομορφιάς να επηρεάζουν τις σκέψεις μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι είναι καλύτερο για τις αθλήτριες».
Πάντως ο πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της ΔΟΕ, καθηγητής Αρνε Λιούντκιβιστ έχει εκφράσει την άποψη ότι δεν υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία των γυναικών που ασχολούνται με την πυγμαχία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- Λιονέλ Μέσι: Ο παίκτης του αιώνα – Όλα τα ρεκόρ (pics, vids)
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γκολάρα του Έντσο Φερνάντες και 1-1 η Αργεντινή! (vid)
- Ο Γκόρντον άνοιξε το σκορ για την Αγγλία! (vid)
- Ο Κολίνα απάντησε στον Ντεσάν: «Σίγουρα ο διαιτητής ήταν υψηλού επιπέδου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442