Το κυρίως πιάτο της 2η αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ ανδρών
Διεξάγεται αύριο, Tετάρτη, το... κυρίως πιάτο της 2ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, η «αυλαία» της οποίας άνοιξε την προηγούμενη Τετάρτη στο «Φιλίππειο». Εκεί, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ σημείωσε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Φίλιππου Βέροιας με 31-24.
Διεξάγεται αύριο, Tετάρτη, το… κυρίως πιάτο της 2ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, η «αυλαία» της οποίας άνοιξε την προηγούμενη Τετάρτη στο «Φιλίππειο». Εκεί, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ σημείωσε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Φίλιππου Βέροιας με 31-24.
Στο μεταξύ, ο ΑΣΕ Δούκα και ο Ζαφειράκης Νάουσας θα προσπαθήσουν αύριο εκτός έδρας να πετύχουν το «2 στα 2» απέναντι σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους, αντίστοιχα. Αυτός είναι ο στόχος και του Πανελληνίου στον αγώνα με τον Κύδωνα στα Χανιά, προκειμένου να «εξαφανίσει» τους -4 βαθμούς, με τους οποίους ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα, λόγω της μη δήλωσης συμμετοχής στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών έχει ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μενιδίου 15:00 ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκα (κεκλεισμένων των θυρών) σπορ+
Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίες προσθήκες στο ρόστερ του και με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι ξανά στον πάγκο του θα προσπαθήσει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.