Τρεις ακόμα τελικοί για τα ελληνικά κουπιά στο Ευρωπαϊκό του Μπρεστ
Την παρουσία τους σε ακόμη τρεις κυριακάτικους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας που διεξάγεται στο Μπρεστ της Λευκορωσίας εξασφάλισαν τα ελληνικά πλήρώματα και ειδικότερα οι Πολύμερος, Μούγιος στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, η τετράκωπος με τους Τσάμη, Παπαχρήστο, Τζιάλλα, Γαβριηλίδη καιο Χρήστου στο σκιφ.
Την παρουσία τους σε ακόμη τρεις κυριακάτικους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας που διεξάγεται στο Μπρεστ της Λευκορωσίας εξασφάλισαν τα ελληνικά πλήρώματα.
Ειδικότερα, το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Ολυμπιονίκες Βασίλη Πολύμερο και Δημήτρη Μούγιο πήρε την πρώτη θέση στον ημιτελικό και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου με τους Τσάμη, Παπαχρήστο, Τζιάλλα και Γαβριηλίδη πήρε την 2η θέση στον ημιτελικό που ήταν αρκετή όμως για να της χαρίσει ένα «εισιτήριο» για τον τελικό ενώ δεύτερος ήταν και ο Γιάννης Χρήστου στον ημιτελικό του σκιφ, ωστοσο κι αυτός εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό.
Η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών πήρε την 4η θιέση και θα αγωνιστεί στον «μικρό» τελικό.
Στο +4 από τον 13ο Πανσερραϊκό και στο +5 από την 14η ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του κόντρα στα «λιοντάρια» – Αποτελέσματα, βαθμολογία και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι άουτ της Super League.
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική των play-out και πλέον βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη με δύο ματς να απομένουν.