Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αθλητικό Σαβ/κο στον ΣΚΑΪ

Αθλητικό Σαβ/κο στον ΣΚΑΪ

Αποκλειστικές συνεντεύξεις Μπολτ ,Σκόκο και Κάλατς στο αθλητικό Σαββατοκύριακο του ΣΚΑΪ. Λάρισα-Ατρόμητος και Σεβίλλη-Σαραγόσα ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου καθώς και όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής της Superleague την Κυριακή από τις 17.00. Το Σάββατο από τις 14.00 ως τις 16.30 στο «Goal Χωρίς Σύνορα» με το Γιώργο Λιώρη, τον […]

Αποκλειστικές συνεντεύξεις Μπολτ ,Σκόκο και Κάλατς στο αθλητικό Σαββατοκύριακο του ΣΚΑΪ.
Λάρισα-Ατρόμητος και Σεβίλλη-Σαραγόσα ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου καθώς και όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής της Superleague την Κυριακή από τις 17.00.
Το Σάββατο από τις 14.00 ως τις 16.30 στο «Goal Χωρίς Σύνορα» με το Γιώργο Λιώρη, τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις και όλο το ρεπορτάζ από τις ομάδες της Superleague. Ακόμη, αποκλειστική συνέντευξη του μεγάλου αστεριού της ΑΕΚ Νάτσο Σκόκο.

Την πρώτη συνέντευξη στην Ελλάδα του πρώην τερματοφύλακα της Μίλαν και νυν της Καβάλας Ζέλικο Κάλατς. Στο στούντιο ένας καλεσμένος έκπληξη που θα μιλήσει για όλους και για όλα.
Στις 16.45 θα παραδώσουν τη σκυτάλη στον Δημοσθένη Καρμοίρη, που θα περιγράψει σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο Αρλακαζάρ την αναμέτρηση ανάμεσα στην Λάρισα και τον Ατρόμητο.
Σχολιάζει ο προπονητής Σάκης Τσιώλης. Ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο παρουσιάζουν ο Γιώργος Σόμπολος και ο Νίκος Ασπρούδης. Τα γκολ δεν έχουν τελειωμό στο ΣΚΑΪ, καθώς στις 11 το βράδυ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα σπουδαίο αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Σεβίλλη φιλοξενεί τη Σαραγόσα. Την Κυριακή στο «ΣΚΑΪ Goal», πρώτος ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής της superleague . Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο Ουζέιν Μπόλτ μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του ΣΚΑΪ και τον Τάσο Μαγουλά κι αποκαλύπτει πως πέτυχε τα δυο απίστευτα παγκόσμια ρεκόρ τον περασμένο Αύγουστο στο Βερολίνο. Παράλληλα σε ζωντανή σύνδεση από τις 17.00 με όλα τα γήπεδα του Ελληνικού πρωταθλήματος, ο Βασίλης Σκουντής, ο Δημοσθένης Καρμοίρης και οι ρεπόρτερ του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ, θα μεταφέρουν το παλμό της αγωνιστικής.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024