
Προθεσμία για την κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος ζήτησε ο Ν.Ζαγοριανός
Στον προϊστάμενο της επιθεώρησης των δικαστηρίων, Ιω.Παπανικολάου, κατέθεσε υπόμνημα ο 4ος ειδικός ανακριτής, Ν. Ζαγοριανός, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεσης της Siemens. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος ελέγχει πειθαρχικά τον δεύτερο για τις ανακριτικές ενέργειες και πράξεις του στην υπόθεση.
30
Στον προϊστάμενο της επιθεώρησης των δικαστηρίων, Ιω.Παπανικολάου, κατέθεσε σήμερα υπόμνημα ο 4ος ειδικός ανακριτής, Ν. Ζαγοριανός, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεσης της Siemens.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος ελέγχει πειθαρχικά τον δεύτερο για τις ανακριτικές ενέργειες και πράξεις του στην υπόθεση της Siemens.
O κ. Ζαγοριανός ζήτησε πενθήμερη προθεσμία για να καταθέσει συμπληρωματικό υπόμνημα, καθώς στην πειθαρχική δικογραφία προστέθηκαν νέα στοιχεία, που αφορούν τόσο την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, όσο και την απόφαση του Εφετείου του Μονάχου, σχετικά με την παράδοση του Μ.Χριστοφοράκου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη
- Σοκ στη Λυών – Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω οικονομικών παραβάσεων
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ
- Φαμπιάν Γκοντέ – Η ταινία «Αυτόματος Τηλεφωνητής», η Ελλάδα και η καλοσύνη

