Στις 30 Σεπτεμβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση της HoL για τη συνεργασία με την Vodafone
Στις 30 Σεπτεμβρίου είναι η έκτακτη γενική συνέλευση της Hellas OnLine, στην οποία θα εγκριθεί η υλοποίηση της συμφωνίας με την Vodafone. Η Vodafone αποκτά το 18,5% των μετοχών της HoL, με αντάλλαγμα την εισφορά του κλάδου σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών (DSL) υπηρεσιών της.
27
Στις 30 Σεπτεμβρίου είναι η έκτακτη γενική συνέλευση της Hellas OnLine, στην οποία θα εγκριθεί η υλοποίηση της συμφωνίας με την Vodafone.
Την ίδια ημέρα είναι και η ετήσια γενική συνέλευση της Vodafone.
Σύμφωνα με τη στρατηγική συμφωνία των δύο εταιρειών, η Vodafone θα συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση της HοL με την απόκτηση ποσοστού 18,5%, με αντάλλαγμα την εισφορά του υφιστάμενου κλάδου σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών (DSL) υπηρεσιών της.
Vodafone και HOL θα προσφέρουν στην ελληνική αγορά αποκλειστικά και από κοινού προϊόντα και υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών δικτύων.
H συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τέταρτου τριμήνου του 2009.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442