Wiesman MF5 Roadster: Χειροποίητη πολυτέλεια
Το περιορισμένης παραγωγής MF5 θα παρουσιάσει η Wiesman στην Φρανκφούρτη, προικίζοντας την γκάμα της με ένα ακόμη χειροποίητο roadster υψηλών επιδόσεων.
Ένα ακόμη εξεζητημένο δείγμα γραφής θα καταθέσει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου η Wiesman, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το περιορισμένης παραγωγής MF5 Roadster.
H νέα τετράτροχη πρόταση της γερμανικής φίρμας που ιδρύθηκε το 1985 ξεχωρίζει για τις εκρηκτικές επιδόσεις της, καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση τα 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται από στάση σε 3,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα.
Τα 55, μόλις, αντίτυπα που θα περάσουν στην παραγωγή όντας -κατά παράδοση- εξοπλισμένα με τον ατμοσφαιρικό V10 που προέρχεται από τις τάξεις της BMW και παράγει 507 ίππους και 520 Nm μέγιστης ροπής.
Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του MF5 θα το διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες προτάσεις του Γερμανού κατασκευαστή, υπογραμμίζοντας το εκκεντρικό του προφίλ.
Παράλληλα, οι εμφανείς αλλαγές στο αεροδυναμικό σχεδιασμό του αμαξώματος, σε συνδυασμό με τις ανάλογες τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, εξασφαλίζουν, μεταξύ άλλων, την σταθερότητα του αυτοκινήτου στις υψηλές ταχύτητες κίνησης.
Η τιμή του MF 5 Roadster ξεκινά από τα 189.500 ευρώ, διαθέτοντας στον βασικό του εξοπλισμό τα απολύτως απαραίτητα, όπως οι δύο αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού), το ABS και το DSC (Dynamic Stability Control).
auto.in.gr
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό
- Το Ισραήλ σκοτώνει ακόμα 4 αμάχους στη Γάζα – Ανάμεσα τους και ένα παιδί και οι γονείς του
- Η Ελλάδα μεταξύ των χωρών που αντιδρούν στον ευρωπαϊκό φόρο άνθρακα στα καύσιμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442