Tον Αποστολίδη απέκτησαν τα Τρίκαλα
Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γιώργο Αποστολίδη σύναψε η ομάδα των Τρικάλων. Ο 25χρονος γκαρντ έπαιξε πέρυσι σε 24 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΛ έχοντας κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.
26
Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γιώργο Αποστολίδη σύναψε η ομάδα των Τρικάλων. Ο 25χρονος γκαρντ έπαιξε πέρυσι σε 24 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΛ έχοντας κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ολύμπια Λάρισας και Πανελλήνιο. Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο με όλα τα εθνικά συγκροτήματα της πατρίδας μας, πλην αυτής των ανδρών.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της θεσσαλικής ΚΑΕ μίλησε ο Αποστολίδης αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, λέγοντας τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ την νέα σεζόν στα Τρίκαλα. Η ομάδα πέρυσι κατέβαλλε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κρατηθεί στην κατηγορία και φέτος θεωρώ ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Ο δικός μου στόχος είναι να αγωνιστώ όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να βοηθήσω την ομάδα στην νέα προσπάθεια στην Α1».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442