Τραγωδία με δύο νεκρά αδέλφια στην Ελευσίνα
Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα, όπου μητέρα στραγγάλισε τα δύο παιδιά της, ηλικίας 8 και 10 ετών, και στην συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στς ρόδες αυτοκινήτου. Η 35χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο.
38
Σε οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως εξελίσσεται ο τραγικός θάνατος δύο παιδιών που βρέθηκαν τη Δευτέρα στραγγαλισμένα στο σπίτι τους στην Ελευσίνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει έως τώρα η Αστυνομία, φαίνεται ότι τα δύο αδέλφια, ένα 10χρονο αγόρι και ένα 8χρονο κορίτσι, τα σκότωσε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η ίδια η μητέρα τους, 35 χρόνων.
Στη συνέχεια, η 35χρονη γυναίκα κατευθύνθηκε προς την Ιερά Οδό, όπου έπεσε σε διερχόμενο αμάξι προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της.
Η γυναίκα νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε σοβαρή κατάσταση, στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Τα δύο παιδιά βρήκε μία γειτόνισσα σκεπασμένα πάνω στο κρεβάτι τους, η οποία και ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ για το τραγικό συμβάν έχει ενημερωθεί και ο πατέρας των παιδιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι κάνεις αν καταστραφεί το IX σου από πλημμύρα – Πώς θα λάβεις αποζημίωση
- Γαλλία: Το Πολεμικό Ναυτικό οδηγεί το ύποπτο ρωσικό δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι Μασσαλία-Φος
- Γαλάτσι: Με εγκαύματα 14χρονος από βεγγαλικά – Πέταξαν ανήλικοι σε προαύλιο Γυμνασίου
- Λαμία: Στα αζήτητα ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός πριν μια εβδομάδα στα ιαματικά των Θερμοπυλών
- Ενίσχυση στα γκαρντ για τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε τον Κόρι Τζόσεφ (pic)
- Το Ισραήλ θέλει να εξασφαλίσει ότι περισσότεροι Παλαιστίνιοι θα φύγουν από τη Γάζα παρά θα επιστρέψουν