Επιμνημόσυνες δεήσεις στην Κύπρο για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της «Ήλιος»
Τελέστηκαν σήμερα Κυριακή σε ναούς της Κύπρου επιμνημόσυνες δεήσεις για τα 121 θύματα από τη συντριβή του αεροσκάφους της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ» στις 14 Αυγούστου 2005. Το αεροσκάφος, που εκτελούσε την πτήση από τη Λάρνακα στην Αθήνα κατέπεσε στο Γραμματικό.
Τελέστηκαν σήμερα Κυριακή σε ναούς της Κύπρου επιμνημόσυνες δεήσεις για τα 121 θύματα από τη συντριβή του αεροσκάφους της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ» στις 14 Αυγούστου 2005.
Το αεροσκάφος, που εκτελούσε την πτήση από την Λάρνακα στην Αθήνα κατέπεσε στην περιοχή του Γραμματικού.
Στο μνημόσυνο στο Παραλίμνι, το οποίο μετρά έντεκα νεκρούς, εκφώνησε επιμνημόσυνο λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου Λουκάς Λουκά.
Το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς των θυμάτων συγκεντρώθηκαν σε πλατείες σε όλες τις πόλεις και άναψαν κεριά στη μνήμη των αγαπημένων τους.
Οι συγγενείς των θυμάτων καλούν την Κυπριακή Δημοκρατία και την ελληνική δικαιοσύνη να αναλάβουν το σοβαρό βάρος της ευθύνης, ώστε οι δικαστικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη να αποδώσουν πραγματική δικαιοσύνη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions