Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για το σύνολο των μετοχών της Rainbow από την Info-Quest
Ελέγχοντας ήδη το 79,5% της Rainbow μέσω της θυγατρικής του ISQuare, ο όμιλος Ιnfo-Quest υπέβαλε υποχρεωτική δημόσια πρόταση για εξαγορά του υπόλοιπου των μετοχών της εταιρείας. Η πρόταση αφορά το 20,4% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, έναντι 1,46 ευρώ ανά μετοχή.
106
Ελέγχοντας ήδη το 79,5% της Rainbow μέσω της θυγατρικής του ISQuare, ο όμιλος Ιnfo-Quest υπέβαλε υποχρεωτική δημόσια πρόταση για εξαγορά του υπόλοιπου των μετοχών της εταιρείας.
Η πρόταση αφορά το 20,4% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, έναντι 1,46 ευρώ ανά μετοχή.
Ο όμιλος είχε αποκτήσει άμεσα στις 31 Ιουλίου συνολικά 5.967.386 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της Rainbow, που αντιστοιχούσαν στο 79,5% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου τους.
Έχοντας υπερβεί το ένα τρίτο του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρείας υπέβαλε υποχρεωτική δημόσια πρόταση για τις υπόλοιπες 1.532.614 μετοχές, έναντι 1,46 ευρώ για την κάθε μία.
Αν μέχρι τη λήξη της περιόδου αποδοχής της πρότασης ο όμιλος Info-Quest ελέγχει το 90% της Rainbow, θα απαιτήσει να τη μεταβίβαση σε αυτόν όλων των μετοχών της εταιρείας.
Σύμβουλος της Info-Quest για την πρόταση είναι το πιστωτικό ίδρυμα της Alpha Bank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- Ο 89χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο στον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και πυροβόλησε άλλα 4 άτομα – Άφησε σημειώματα
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442