Εκτός άμεσου κινδύνου η ζωή του Φελίπε Μάσα
Εκτός άμεσου κίνδυνου βρίσκεται ο Φελίπε Μάσα, ωστόσο παραμένει υπό νάρκωση, προκειμένου να προστατευθεί ο εγκέφαλός του μετά το ατύχημα, όπως ανακοίνωσαν την Δευτέρα οι γιατροί του νοσοκομείου της Βουδαπέστης, όπου νοσηλεύεται ο οδηγός της Φεράρι. Ο γιατρός που χειρούργησε τον Βραζιλιάνο οδηγό εξήγησε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει πρηστεί ο εγκέφαλος του Μάσα, ενώ τόνισε ότι είναι πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στη Φόρμουλα Ένα.
105
Εκτός άμεσου κίνδυνου βρίσκεται ο Φελίπε Μάσα, ωστόσο παραμένει υπό νάρκωση, προκειμένου να προστατευθεί ο εγκέφαλός του μετά το ατύχημα, όπως ανακοίνωσαν την Δευτέρα οι γιατροί του νοσοκομείου της Βουδαπέστης, όπου νοσηλεύεται ο οδηγός της Φεράρι.
«Μπορούμε να πούμε ότι η άμεση απειλητική κατάσταση για τη ζωή του έχει αποφευχθεί, αλλά μια επιπλοκή θα μπορούσε να την ξανακάνει απειλητική» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ρόμπερτ Βέρες, ο γιατρός που χειρούργησε τον Βραζιλιάνο οδηγό και συμπλήρωσε:
«Αυτή τη στιγμή είναι σε σοβαρή -αλλά όχι κρίσιμη- και σταθερή κατάσταση» Ο Βέρες είπε ακόμη πως υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει πρηστεί ο εγκέφαλος του Μάσα, ενώ τόνισε ότι είναι πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στη Φόρμουλα Ένα.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Φεράρι, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, ο οποίος μετέβη σήμερα αεροπορικώς στη Βουδαπέστη, προκειμένου να επισκεφθεί τον Βραζιλιάνο, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η βασική ανησυχία του είναι η ανάρρωση του Μάσα, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα θα αποφασίσει αργότερα για τον πιθανό αντικαταστάτη του.
«Για μας, η πρώτη προτεραιότητα είναι να μάθουμε για την κατάσταση και την πρόοδο ανάρρωσης του Φελίπε» δήλωσε ο Ντι Μοντετζέμολο σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τους γιατρούς του Μάσα και συμπλήρωσε:
«Ο Φελίπε είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας της Φεράρι, όχι απλά της ομάδας της Φεράρι. Πρώτη προτεραιότητα τώρα είναι να μάθουμε την κατάσταση με τον Φελίπε και στη συνέχεια θα δούμε και θα σκεφτούμε, χωρίς πίεση. Μόνο τότε θα πάρουμε μια απόφαση και, εάν πρέπει να το κάνουμε, θα πάρουμε μια καλή απόφαση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Ολυμπιακός: Πέμπτο φιλικό ματς, αντίπαλος η Αντβέρπ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-372-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442