Νέα ήττα για Κουτρουμανίδου και Αργυροπούλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπιτς βόλεϊ
Τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες γνώρισαν οι Κουτρουμανίδου και Αργυροπούλου, στο πλαίσιο του Γ ομίλου στο σιρκουί του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας. Ο τελευταίος αγώνας του ελληνικού διδύμου στον όμιλο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, απέναντι στις Κουν και Ζούμκερ από την Ελβετία.
102
Τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες γνώρισαν οι Κουτρουμανίδου και Αργυροπούλου, στο πλαίσιο του Γ ομίλου στο σιρκουί του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες, μετά την προχθεσινή ήττα τους από τις Βραζιλιάνες Λαρίσα / Τζουλιάνα έχασαν την Δευτέρα και από τις Τσέχες Κλαπάλοβα / Πέτροβα, με 2-0 σετ (21-15, 21-18).
Ο τελευταίος αγώνας του ελληνικού διδύμου στον όμιλο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, απέναντι στις Κουν και Ζούμκερ από την Ελβετία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Μανδάς: «Νομίζω ότι ήμασταν σε αρκετά καλό επίπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442