Καλή προσπάθεια από τον Δεμελίδη, 7ος στο αρασέ και 6ος στο ζετέ των 85κ.
Την 7η θέση στο αρασέ και την 6η θέση στο ζετέ των 85 κιλών της άρσης βαρών πήρε ο Λευτέρης Δεμελίδης στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Στο αρασέ ο Ελληνας αρσιβαρίστας σήκωσε 150 κιλά (145, 150 και αποτυχημένη στα 153), ενώ στο ζετέ σήκωσε 181 κιλά με την τρίτη προσπάθεια (οι δύο πρώτες ήταν αποτυχημένες).
Την 7η θέση στο αρασέ και την 6η θέση στο ζετέ των 85 κιλών της άρσης βαρών πήρε ο Λευτέρης Δεμελίδης στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα.
Στο αρασέ ο Ελληνας αρσιβαρίστας σήκωσε 150 κιλά (145, 150 και αποτυχημένη στα 153), ενώ στο ζετέ σήκωσε 181 κιλά με την τρίτη προσπάθεια (οι δύο πρώτες ήταν αποτυχημένες).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».