Υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ τις επιλογές του για το ευρωψηφοδέλτιο
Αναλύοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τις επιλογές υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας ότι «έγιναν στο έδαφος της κοινής συμφωνίας». Η υποψηφιότητά μου «χτυπήθηκε δημοσίως» λέει η κα Ελένη Σωτηρίου.
106
Αναλύοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τις επιλογές που έγιναν για τους υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο. Οι επιλογές «έγιναν στο έδαφος της κοινής συμφωνίας», και «προσωπικές επιθέσεις πριν και μετά τις εκλογές δεν ανήκουν στην παράδοση της ριζοσπαστικής αριστεράς», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Η δεύτερη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κα Ελένη Σωτηρίου, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ) από την οποία προέρχεται, ότι η υποψηφιότητά της «χτυπήθηκε δημοσίως, πριν από την προεκλογική περίοδο, κατά τη διάρκειά της και αυτό συνεχίζεται και σήμερα».
Η κα Σωτηρίου συμπλήρωσε ότι συμμέτοχοι είναι «και τμήμα ανθρώπων που αυτοανακηρύσσονται ανανεωτικοί και αριστεροί ξεχνώντας ότι έκαναν χρόνια να ξεφύγουν από το 1,5%».
Εν τω μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «κατώτερο των προσδοκιών» το εκλογικό αποτέλεσμα, και η ανακοίνωση σημειώνει ότι το «σκληρότερο μήνυμα των εκλογών είναι η ενίσχυση της ακροδεξιάς», η αποχή και η «ήττα» της κυβέρνησης.
«Οι τεράστιες απώλειες της ΝΔ αποδεικνύουν τη ραγδαία φθορά της κυβέρνησης, η οποία δεν νομιμοποιείται να πάρει τα ακόμη πιο σκληρά οικονομικά μέτρα που σχεδιάζει», τονίζει η ανακοίνωση.
Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι «εξακολουθεί να απέχει από τη δημιουργία ρεύματος εμπιστοσύνης», αναφέροντας ότι το κόμμα «δεν διαφοροποιείται ούτε στο ελάχιστο από τον πυρήνα του νεοφιλελευθερισμού που γέννησε την κρίση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γαύδος: H στιγμή που ορμητικά κύματα χτυπούν ιστιοπλοϊκό
- Το 112 ήχησε στη Βουλή και προκάλεσε μίνι αντιπαράθεση – Δείτε βίντεο
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο
- Κακοκαιρία: Έως το βράδυ θα διαρκέσει η ισχυρή βροχή στην Αττική – Αναμένεται νερό δύο μηνών σε λίγες ώρες
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Ποζάρει με το νέο της a la garcon κούρεμα – Η μεγάλη αλλαγή στο look της
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν