
Θερινοί φοροέλεγχοι για την βεβαίωση προστίμων και την είσπραξη εσόδων
Αφύπνιση των αντανακλαστικών του ελεγκτικού μηχανισμού επιχειρεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σε μια προσπάθεια να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα. Νέα συνεργεία ελέγχου συγκροτούνται από την 1η Ιουλίου, τα οποία θα λειτουργήσουν σε εννέα νομούς της χώρας.
30
Αφύπνιση των αντανακλαστικών του ελεγκτικού μηχανισμού επιχειρεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σε μια προσπάθεια να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα.
Εγκύκλιος που εξέδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας προβλέπει την ανασύσταση των Ειδικών Συνεργείων Προληπτικών Ελέγχων.
Τα νέα συνεργεία θα συγκροτηθούν από την 1η Ιουλίου στις περιοχές των Νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Ηρακλείου, Ευβοίας, Χαλκιδικής, Κερκύρας, Κεφαλληνίας και Πρέβεζας και θα είναι είτε διμελή είτε τριμελή, κατά την κρίση του Συντονιστή Επόπτη.
Τα Ειδικά Συνεργεία Ελέγχου θα διενεργούν προληπτικούς ελέγχους σε όλους τους επιτηδευματίες, ανεξαρτήτως ύψους ακαθαρίστων εσόδων και νομικής μορφής.
Οι δε πολίτες που θα εξέρχονται των καταστημάτων υποχρεούνται να επιδεικνύουν τις αποδείξεις ή τα τιμολόγια της συναλλαγής και να συνεργάζονται με τα συνεργεία για τη διευκόλυνση του ελεγκτικού έργου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- Ο 89χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο στον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και πυροβόλησε άλλα 3 άτομα – Άφησε σημειώματα


