
Συνεδριάζει o τομέας Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ
Με τη συνεδρίαση του τομέα Οικονομίας γυρίζει σελίδα το ΠΑΣΟΚ την επομένη της εκλογικής νίκης στις ευρωκλεογές, κάνοντας πράξη το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου για ακόμη πιο σκληρή δουλειά. Την Πέμπτη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
38
Με τη συνεδρίαση του τομέα Οικονομίας γυρίζει σελίδα το ΠΑΣΟΚ την επομένη της εκλογικής νίκης στις ευρωκλεογές, κάνοντας πράξη το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου για ακόμη πιο σκληρή δουλειά.
Στη συνεδρίαση, υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάρει θέση επί των αποφάσεων του ECOFIN.
Ακολουθεί την Πέμπτη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, το μήνυμα που στέλνει η Ιπποκράτους σε όλα τα στελέχη είναι όχι εφησυχασμός και όχι προγραμματισμός για παρατεταμένες διακοπές, καθώς εκτιμούν ότι οι εξελίξεις έιναι απρόβλεπτες και οι πρόωρες εκλογές δεν θα αργήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ


