
Στο «Ελ.Βενιζέλος» επέστρεψε, λόγω λανθασμένης ένδειξης, αεροσκάφος της ΟΑ
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους της ΟΑ με προορισμό τη Νέα Υόρκη (πτήση 411), ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου ότι θα επιστρέψει λόγω βλάβης. Τελικά δεν επρόκειτο για βλάβη, αλλά για λανθασμένη ένδειξη στα όργανα ελέγχου.
30
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους της ΟΑ με προορισμό τη Νέα Υόρκη (πτήση 411), ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου ότι θα επιστρέψει λόγω βλάβης.
Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»ελήφθησαν μέτρα σε επίπεδο «μερικής ετοιμότητας»και το αεροσκάφος -με 95 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα- προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 13:46.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν επρόκειτο για πυρκαγιά, αλλά για βραχυκύκλωμα σε κάποιες από τις συνδέσεις των οργάνων, με αποτέλεσμα να δώσει ένδειξη για πιθανή πυρκαγιά.
Οι τεχνικοί της ΟΑ βρίσκονται επί τόπου για να επιδιορθώσουν τη βλάβη και οι επιβάτες θα αναχωρήσουν για τον προορισμό τους με το ίδιο αεροσκάφος, όταν αυτό ετοιμαστεί.
Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το «Ελ.Βενιζέλος» στις 11.26 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ


