Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικού τμήματος στην Πάτρα
Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε, στις 05:30 την Κυριακή, κατά του 5ου αστυνομικού τμήματος της Πάτρας, που βρίσκεται στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Ζαρουχλέικων. Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν ζημιές. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτες.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε, στις 05:30 την Κυριακή, κατά του 5ου αστυνομικού τμήματος της Πάτρας, που βρίσκεται στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Ζαρουχλέικων.
Ειδικότερα, ομάδα νεαρών, με καλυμμένα πρόσωπα, πλησίασαν το αστυνομικό τμήμα και εκτόξευσαν διαδοχικά έξι βόμβες μολότοφ.
Ο φρουρός είδε τις κινήσεις των δραστών και ειδοποίησε αμέσως τους συναδέλφους του.
Από τις μολότοφ προκλήθηκε πυρκαγιά στο οδόστρωμα, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ή στο κτήριο του τμήματος.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.