Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η Saab στο θέμα εύρεσης επενδυτή καθώς όπως δήλωσε ο επικεφαλής της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας Jan – Ake Jonsson σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τοπική οικονομική εφημερίδα, Dagens Industri, οι υποψήφιοι μειώθηκαν στους δύο, κατ’ επέκταση η υπογραφή μιας προκαταρκτικής συμφωνίας αναμένεται πριν τα μέσα Ιουνίου.
Πλέον διαπραγματευόμαστε μόνο με δύο μέρη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί και να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες το μέγιστο, είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Saab η οποία διανύει περίοδο χάρητος αφού το αρμόδιο σουηδικό δικαστήριο επέκτεινε μέχρι τις 20 Αυγούστου 2009 το διάστημα κατά το οποίο η Saab θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις επωφελούμενη του καθεστώτος προστασίας από τους πιστωτές της.
Αν και η σουηδική φίρμα κρατά τα χαρτιά της ερμητικά κλειστά σχετικά με την ταυτότητα των υποψηφίων επενδυτών, όταν η Saab βρισκόταν στο στάδιο διαπραγμάτευσης με τρεις επενδυτές πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύματα σουηδικών εφημερίδων έκαναν λόγο για τις Fiat, Koenigsegg και τον αμερικανικό επενδυτικό όμιλο Renco.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.