Απέχει η Fiat από τις διαπραγματεύσεις για την Opel – Στον αέρα η προσπάθεια διάσωσής της
Δεν θα παραστεί ο Sergio Marchionne στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για την Opel στο Βερολίνο.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat, Sergio Marchionne με επίσημη ανακοίνωσή του δήλωσε ότι δεν δόθηκε στον ιταλικό όμιλο πλήρης πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία της Opel, κατ΄επέκταση αν χρειαζόταν να της παράσχει άμεσα χρηματοδότηση, θα διέτρεχε ένα …χωρίς εγγυήσεις και άχρηστο ρίσκο.
Επικαλούμενος αυτό ο επικεφαλής της Fiat ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στις σημερινές κρίσιμες διαπραγματεύσεις από τις οποίες εξαρτάται η διάσωση της Opel, χωρίς ωστόσο να αποσύρει την προσφορά του, λέγοντας ότι ο ιταλικός όμιλος συνεχίζει να επιδιώκει τη συνεργασία με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.
Σε παράλληλη εξέλιξη και όσον αφορά την Magna, αντίπαλο της Fiat στην διελκυστίνδα για την Opel, πηγή προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις αναφέρει ότι το πρωί της Παρασκευής 29 Μαϊου 2009 κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία με τη GM, η οποία ωστόσο κινδυνεύει και αυτή να τιναχτεί στον αέρα, καθώς ο αμερικανικός όμιλος φαίνεται να εμφανίζεται συνεχώς με νέες απαιτήσεις.
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442